SAM_0697-normal.jpg

Hei taas pitkästä aikaa! Edellisestä postauksesta on jo tovi, joten patistin Mamman nyt koneen ääreen. Tänne pohjoiseen on tullut talvi - joskin nyt on räntäkeli ja varpaat kastuvat ulkona. Kasperi on ollut meillä jo 5kk. Syksyn aikana olemme harjoitelleet kovasti sisäleikkejä. Niitä täytyy harjoitella sen takia, että Kasperi on vielä vähän kovakourainen ja innostuu turhan riehakkaaksi, jolloin minua sitten pelottaa ja murisuttaa. Mutta hyvään suuntaan ollaan menossa, sillä olemme jo leikkipainineet ilman murinoita. Se oli kivaa! Yllä olevassa kuvassa kuuntelemme keskittyneenä Iskän ohjeistusta siitä, miten leikitään yhdessä nätisti.

Ohjeiden jälkeen Kasperi hakee leikkihiiren lelukopasta...

SAM_0688-normal.jpg

...viskaa sen sohvan alle ja sitten me pohditaan yhdessä, että mitenhän sen saisi ongittua sieltä pois. Yleensä Mamma auttaa vähän henkarilla.

SAM_0711-normal.jpg

Lopuksi Kasperi on niin tohkeissaan, että se pureskelee mitä tahansa leluja - ja vähän Mamman kamerapussiakin...

SAM_0704-normal.jpg

Meillä on täällä Kotona oikein mukavaa. Ja mukavaa on myös se, että minulla on tämä ikioma kaveri, jonka perässä kipittelen joka paikkaan. Voi kuinka odotan jo ensi kesää, kärpäsiä ja perhosia ja vaikka mitä muuta ihanaa! 

P.S. Mamma haluaa vielä lisätä, että Kasperi nukkui viime yönä eka kertaa Iskän ja Mamman sängyssä. Ensin piti kyllä vähän jahdata Iskän varpaita ja pureskella lakanoita, mutta sitten uni voitti moneksi tunniksi.