SAM_0363-normal.jpg

Yöllä meillä kissoilla on paljon Tärkeää Touhua. Mamma on kovasti kiinnostunut tästä touhusta ja niinpä hän seurasi meitä eräänä yönä kameran kanssa. Nämä kuvat on otettu klo 1 pilvisenä kesäkuun yönä (ilman asianmukaisia kameran hämäräasetuksia, haluaa Mamma vielä lisätä).

Yöllä voi tehdä monenlaisia Mielenkiintoisia Asioita. Kun meitä on nyt kaksi, me teemme niitä asioita tietenkin yhdessä. Tänä kyseisenä yönä leikimme paljon. Tässä leikimme vuorenvalloitusta: 

SAM_0355-normal.jpg

Sitten leikimme hippasta ja piilosta: 

SAM_0340-normal.jpg

SAM_0368-normal.jpg

Tässä Kasperi etsii minua vuorenkilpipenkistä. Enkö olekin maastoutunut hyvin?

Kasperi käyttäytyy kuin navettakissa. Se viihtyy paremmin ulkona kuin sisällä - erityisesti suljetut ovet tuntuvat ahdistavan sitä valtavasti. Se karkasi heti ensimmäisellä ulkoilureissulla ja oli viikon ulkona - toki kävi syömässä Mamman tarjoamia aterioita, mutta ei suostunut sisälle sitten millään. Mammaa huoletti kovasti, osaako Kasperi enää tulla meille, kun se on muuttanut meille vasta vähän aika sitten. No osasihan se. Minä leikin sen kanssa ulkona jatkuvasti, joten äkkiähän se oppi muistamaan, missä uusi koti sijaitsee. Ja minun perässä se uskalsi lopulta takaisin sisällekin. 

Kasperilla on kova luottamuspula, jota Iskä ja Mamma yrittävät vähitellen korjata. Minäkin olen yrittänyt selittää sille, että meillä pääsee ulos aina kun haluaa, joten sisällekin voi tulla ihan rauhassa. Kasperi kerjää kovasti silityksiä, joten kyllä se haluaisi kesyyntyä, mutta minkäs sitä kissa luonnolleen voi. Mamma sanoikin Kasperille: "Meillä on loppuelämä aikaa kesyyntyä ja opetella navettakissasta kotijellonaksi". Ja minä näytän Kasperille kovasti mallia tässä kotijellonana olemisessa, jonka osaan tosi hyvin!

SAM_0286-normal.jpg