Kuinka kissalle annetaan pilleri

Nosta kissa syliin ja pitele sitä vasemmalla käsivarrellasi kuin pitelisit lasta. Aseta oikea etusormi ja peukalo kissan suun molemmin puolin ja paina hellästi poskia samalla kun pidät pilleriä oikeassa kädessä. Kun kissa avaa suunsa, pudota pilleri suuhun. Anna kissan sulkea suunsa ja nielaista.

Nosta pilleri lattialta ja kissa sohvan takaa. Pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja toista prosessi. Hae kissa makuuhuoneesta ja heitä pehmennyt pilleri pois.

Ota uusi pilleri pakkauksesta ja pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja pidä kiinni takajaloista lujasti vasemmalla kädelläsi. Pakota kissan leuat auki ja työnnä pilleri suun takaosaan oikealla etusormella.

Pidä kissan suuta kiinni laskien samalla kymmeneen. Poimi pilleri akvaariosta ja kissa vaatekaapin päältä. Huuda puoliso sisään pihalta.

Polvistu lattialle pitäen kissaa kiilattuna lujasti polviesi väliin pitäen kiinni etu- ja takakäpälistä. Älä välitä kissan matalasta mouruamisesta. Käske puolison pitää kiinni kissan päästä lujasti yhdellä kädellä samalla, kun tunget puista viivotinta kissan suuhun. Liu`uta pilleri suuhun viivotinta pitkin ja hiero kissan kurkkua voimakkaasti.

Hae kissa verhotangolta ja ota uusi pilleri pakkauksesta. Pistä muistiin uuden viivottimen osto ja verhojen korjaus. Lakaise rikkoutuneet koriste-esineet takasta ja laita ne syrjään myöhempää liimausta varten.

Kääri kissa isoon pyyhkeeseen ja pyydä puolisoasi makaamaan kissan päällä niin että sen pää juuri ja juuri näkyy puolison kainalon alta. Pistä pilleri mehupillin päähän, pakota kissan suu auki lyijykynällä ja puhalla mehupilliin.

Varmista lääkepakkauksesta, ettei pilleri ole vaarallinen ihmiselle. Juo lasi vettä, jotta saat pillerin maun pois suustasi. Laita laastari puolison käsivarteen ja pese veri pois matosta kylmällä vedellä ja saippualla. Hae kissa naapurin halkokasasta. Ota uusi pilleri. Laita kissa kaappiin ja sulje ovet kaulan kohdalta niin, että pää jää näkyviin. Pakota kissan suu auki jälkiruokalusikalla. Ammu pilleri kissan kurkkuun kumirenksulla.

Hae ruuvimeisseli työkalupakista ja kiinnitä ovi takaisin saranoilleen. Laita kylmäpussi poskellesi ja tarkista rokotuskortista viimeisen jäykkäkouristusrokotuksen päivämäärä. Heitä t-paita roskiin ja hae toinen paita makuuhuoneesta. Soita palokunta hakemaan kissa puusta tien toiselta puolelta. Pyydä anteeksi naapurilta, joka törmäsi aitaan väistäessään kissaa.

Ota viimeinen pilleri paketista. Sido kissan etu- ja takakäpälät yhteen puutarhalangalla ja sido se kiinni ruokapöydän jalkaan. Etsi paksut näppylähanskat vajasta. Pakota kissan suu auki pienellä jakoavaimella. Työnnä pilleri suuhun ja iso filepihvinpala perään. Pidä päätä pystyasennossa ja kaada puoli litraa vettä kurkkuun, jotta pilleri huuhtoutuu alas.

Pyydä puolisoa viemään sinut ensiapuun ja istu rauhallisesti hiljaa, kun tohtori tikkaa sormesi ja käsivartesi sekä poistaa pillerin jämät ja puutikun oikeasta silmästäsi. Poikkea matkalla huonekalukauppaan ostamaan uusi pöytä.

SOITA ELÄINLÄÄKÄRILLE JA PYYDÄ KOTIKÄYNTIÄ!

****************

Mamma pesi tänään Vanhanherran! Edellä kerrottu tarina voisi kuvata sitä, miten MINUN pesemiseni olisi sujunut. Vanhaherra sen sijaan seisoi paikoillaan pesuhuoneen lattialla Iskän pidellessä sitä kiinni ja ähisi. Ei naukunut eikä murissut vaan ähisi. Mamma pesi sen kissashampoolla ja huuhteli runsaalla vedellä. Sen jälkeen Mamma kuivasi Vanhanherran ja sitten ne istuivat yhdessä saunalauteilla lämmittelemässä. Ja olivat vielä kavereita!

Vanhaherra on ihan petturi! Eihän kissa saa suostua pestäväksi!

Kuva0116-normal.jpg