tunnustus%2Bmaaliskuu%2B2012%2Bkristalta
Sain ensimmäisen tunnustuksen "pitkäaikaiselta" blogiystävältäni Kisulilta ! Kiitos paljon! Mamma lupasi jakaa tunnustusta eteenpäin, kunhan saan lisää blogiystäviä. 

Mamma on ollut kotona monta päivää peräkkäin kuulemma "pääsiäisen" takia. Minulle pääsiäinen ei sano mitään, mutta se purkissa oleva ruoho oli hyvää ja ne keltaiset muovimunat pyörivät hassusti. Meille tuli vieraita, jotka haisivat KOIRALTA! Kauheaa! Minä parahdin itkuun ja pakenin ulos. Mamma ei nyt jostain syystä saa linkitettyä kuvaa tähän tekstiin, joten saatte kuvitella ilmeeni moisten vieraiden aikana. Vanhaherra ei pelännyt koiran hajua: "Sehän on vain haju eikä oikea koira", se sanoi minulle vanhan kissan arvokkuudella. No ihan tarpeeksi paha sekin!

Vieraiden lähdettyä leikimme Vanhanherran kanssa piilosta. Menin piiloon jalkarahin alle.

Jostain syystä Vanhaherra löysi minut aika pian.

Sitten oli sen vuoron mennä piiloon. En meinannut löytää Vanhaaherraa mistään! Taas tuli itku ja parku. Mamma ei aluksi ymmärtänyt, että meillä oli leikki kesken. Hän yritti viihdyttää minua vaikka millä keinoilla, mutta minua vain itketti: "Missä Vanhaherra on?!" Sitten löysimme hänet yhdessä kaapista ja rauha palasi.Lopuksi autoin Mammaa tiskaamisessa. Olen siinä aika hyvä.Kaiken kaikkiaan pääsiäinen oli turhan rankka. Se tulee kuulemma ensi vuonna uudestaan. Tulevatkohan ne koiran hajuiset vieraatkin? Voih, väsyttää jo valmiiksi...