Hei!  Olen pieni mustavalkoinen kissa täällä kaukana pohjoisessa metsän keskellä. Perheeseeni kuuluvat ihmiset Mamma ja Iskä sekä kissaystäväni Vanhaherra. Koska Mamma auttaa vähän tässä kirjoitushommassa, hän saattaa välillä kirjoitella päiväkirjaani myös omia juttujaan. 

Aloitan tarinani aivan alusta. Minä ja sisko synnyimme puolitoista vuotta sitten. Sain syntymäkodissani nimen Mustamaha, koska mahassani on musta läiskä - muuten olen siskoni kanssa täysin samannäköinen. Sisko jäi syntymäkotiin asumaan. Minä  sen sijaan pääsin maailmalle, koska kasvattiäitini luuli minua pojaksi! No höh, tyttöhän minä olen ja se selvisi Mammalle hyvin pian... Mamma on kertonut, ettei ehkä olisi ottanut minua, jos olisi tiennyt minut tytöksi. Minusta kun piti tulla seuraaja Vanhanherran velivainaalle. Mutta kun ei tiennyt, niin pääsin tänne metsän keskelle lintu-, hiiri- ja perhosjahtiin. Kivaa!


Tässä olen siskon kanssa ennen muuttoa, musta läiskä näkyy hyvin. Kuvan on ottanut kasvattiäitini.

Täältä metsän keskeltä löytyy joka päivä jotain uutta ja jännittävää. Iskä on Vanhanherran ohella kaverinani päivisin, kun Mamma on töissä. Iskä pelaa kanssani palloa ja etsii sohvan alle karanneita leikkihiiriä. Mamma antaa ruokaa ja siivoaa hiekka-astioita, joita yritän täyttää ahkerasti. Välillä Vanhaherrakin innostuu leikkimään kanssani, vaikka melkoista rytinää se onkin niiden kilojen kanssa... Vanhanherran kainalossa on lämmin nukkua ja meistä on tullut hyvät ystävät.


Kuvan terävyys on aika surkea, koska Mamma otti sen kännykkäkameralla... Mutta minä siinä olen!


Ja tässä on myös Vanhaherra.

Tervetuloa seuraamaan elämääni!